Home » Portofoons huren » Portofoons huren

De Motorola DP1400 digitaal is het instapmodel van Motorola uit de MOTOTRBO lijn. Eenvoudig en zeer betaalbaar; zo onderscheidt de DP1400 zich van de andere portofoons. Snelle twee-weg communicatie verbindt uw personeel zo efficiënt en flexibel mogelijk.

Standaard kan deze DP1400 portofoon communiceren middels de analoge en digitale radiotechniek. 

Dit maakt de portofoon zeer geschikt voor bedrijven die niet direct willen migreren naar de digitale techniek, maar wel de optie willen hebben om dit in de toekomst uit te kunnen voeren.


Batterijduur en opladers

De huurprijzen voor onze portofoons zijn altijd inclusief oplader(s). Afhankelijk van uw bestelling worden er 6-vaksladers of enkelvoudige opladers meegeleverd. Houd er rekening mee dat de portofoons een standaard batterijduur hebben van 12-14 uur bij 90/5/5 gebruiksratio (90% stand-by / 5% zenden / 5% ontvangen). Afhankelijk van uw evenement kunt u ervoor kiezen om ook reservebatterijen bij te huren.

 

Digitale portofoons

Bij Portofoon Oplossingen maken we uitsluitend gebruik van digitale Motorola portofoons om de beste kwaliteit voor onze klanten te kunnen garanderen. Digitale portofoons werken hetzelfde als analoge portofoons met als belangrijk voordeel dat zij een groter bereik en een betere geluidskwaliteit hebben. Daarnaast is ook de kans op interferentie en storingen van andere portofoongebruikers gering.

 

Frequentievergunningen
Voor het gebruik van professionele communicatieapparatuur is een vergunning van het Agentschap Telecom benodigd (onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken). Als verhuurorganisatie beschikken wij over een eigen vergunning waar onze relaties kosteloos gebruik van kunnen maken. Bent u van plan om de portofoons voor langere tijd te huren, dan kan het raadzaam zijn om een eigen frequentie aan te vragen. Wij kunnen u eventueel assisteren bij het aanvragen van deze vergunning.

Huurperiode Portofoon Surveillance headset ( in ear) Reserve batterij Oordopje clear (per stuk)
Dag €6 €1,50 €1 €0,50
Weekend €9 €2,25 €2,25 €0,50
Week €3,25 €1,50 €1 €0,50
Maand €3 €0,75 €0,75 €0,50
Half jaar €2 €0,50 €0,50 €0,50
Langer dan half jaar €1,50 €0,25 €0,30 €0,50
Aantal Prijs/km
Bezorgen 1 €0,23
Ophalen 1 €0,23

Verzekering

U kunt ervoor kiezen om de gehuurde goederen bij ons te verzekeren voor de huurperiode. In dat geval bent u bij diefstal, vermissing of schade verzekerd voor 50% van de nieuwwaarde of eventuele reparatiekosten.

 

Het starttarief van de verzekering is € 50,00 per huuropdracht. Daarnaast berekenen wij de volgende kosten:

 

Per portofoon                     € 0,50 per stuk per dag

Per oplader                          € 0,50 per stuk per dag

Per accessoire                     € 0,25 per stuk per dag

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.